Classic & Ko

Bericht
  • Deze website maakt gebruik van cookies voor het beheer van toegang, navigatie en andere functies. Klik hier voor meer informatie!

Geschiedenis

We zijn als het ware opgegroeid met het merk Jaguar. Voor ons allebei geldt dat de liefde voor de Jaguar de interesse in auto’s heeft gewekt en niet omgekeerd. Vervolgens  heeft Ko v.d. Kolk werk gevonden bij een Jaguar dealer en daar werd zijn liefde voor dit merk alleen maar groter. Natuurlijk heeft hij daar ook veel expertise opgedaan.

De liefde voor de technologie wekte bij Ko ook steeds meer interesse op in de “oude” modellen. En zo ontstond de wens om deze “oude” modellen weer in perfecte staat op de weg te zetten. Dit heeft geresulteerd in zijn specialisatie in restauratie en onderhoud van alle modellen Jaguar, van nieuw tot oud. Wat bij Ko als hobby begon, bouwde hij uit tot Classic & Ko , een uiterst professioneel bedrijf, dat vele goede contacten onderhoudt met leveranciers en collega - specialisten.

In de afgelopen jaren heeft naast Ko van de Kolk ook compagnon Robbie Duivelhof zich ontwikkeld tot Jaguar specialist. U bent bij ons aan het juiste adres voor iedere vraag over uw Jaguar. Wij vinden voor elk vraagstuk een oplossing. Wij durven zelfs te stellen dat als een ander al is afgehaakt, wij het probleem nog uit de wereld helpen.

Onze expertise en klantgerichtheid hebben geresulteerd in talloze tevreden klanten en uitstekende contacten met de klassieke autowereld. Met als gevolg dat wij inmiddels alle merken Engelse klassiekers restaureren en in onderhoud hebben. Gaandeweg is ons werkterrein dan ook verbreed naar klassiekers algemeen.

Kom eens langs met uw klassieker! Wij helpen u graag om hem optimaal in conditie te houden.

We doen het graag en we doen het goed………. en nog voordelig ook.

 

Contactgegevens

Classic en Ko

Industrieweg 3
7251 JT Vorden

+31 (0)575 555 204
+31 (0)575 553 492

www.classicenko.nl