Classic & Ko

Bericht
  • Deze website maakt gebruik van cookies voor het beheer van toegang, navigatie en andere functies. Klik hier voor meer informatie!

Projecten

Classic & Ko zet de aanwezige vakkennis graag in om in overleg met de klant een bijzonder project neer te zetten. Zo hebben wij op verzoek van een klant een modern motorblok gebouwd in een oudere Jaguar. De specifieke vakkennis blijkt met name uit het feit dat bij dit soort projecten ook het onderstel aangepast wordt aan het nieuwe vermogen. Waarna de Rijksdienst voor het Wegverkeer de auto dan ook probleemloos van nieuwe papieren voorziet.

Ieder project is bespreekbaar dus komt u vooral langs als u iets bijzonders in gedachten heeft. 

Samenwerking

Classic & Ko werkt nauw samen met een aantal Engelse onderdelenleveranciers. Dit betekent dat onderdelen snel en voor concurrerende prijzen geleverd worden.

Classic & Ko werkt zo nodig samen met specialisten, bijvoorbeeld indien er ‘special paint’ projecten worden gedaan. Ook wordt er zo nodig een beroep gedaan op professionals wanneer eerst een ontwerp getekend moet worden voordat het eigenlijke werk begint. Omdat we gespecialiseerd zijn in Jaguar, werkt Classic & Ko ook samen met het Jaguar Forum. 

Bekijk onze projecten

Via het projectenmenu aan de zijkant van deze website kunt u onze verschillende projecten bekijken.

 

Contactgegevens

Classic en Ko

Industrieweg 3
7251 JT Vorden

+31 (0)575 555 204
+31 (0)575 553 492

www.classicenko.nl